

Resource Protein Smak morelowy - Jest zalecany dla dzieci powyżej 3. roku życia i dorosłych, do postępowania dietetycznego w przypadku niedożywienia, ryzyka niedożywienia i zwiększonego zapotrzebowania na białko, związanego z chorobą.
Darmowa dostawa w zamówieniach od kwoty: 250 zł
Kupując preparat na stronie aptekaprima24.pl masz pewność, że Twoje zamówienia są zamawiane z pewnego źródła i kompletowane pod nadzorem farmaceuty, a magazyn objęty jest nadzorem Wojewódzkiego Inspektoratu Farmaceutycznego. Dzięki temu dajemy gwarancję, że produkt jest oryginalny, wysokiej jakości oraz właściwie przechowywany
Wskazania:
Jest zalecany dla dzieci powyżej 3. roku życia i dorosłych, do postępowania dietetycznego w przypadku niedożywienia, ryzyka niedożywienia i zwiększonego zapotrzebowania na białko, związanego z chorobą.
Właściwości:
Resource Protein to kompletna pod względem odżywczym, wysokobiałkowa dieta w płynie. Żywność specjalnego przeznaczenia medycznego, do postępowania dietetycznego w stanach niedożywienia i/lub w przypadku ryzyka niedożywienia, któremu może towarzyszyć zwiększone zapotrzebowanie na białko, związanego z chorobą, np. w chorobach nowotworowych, u osób w podeszłym wieku, w okresie okołooperacyjny, w okresie rekonwalescencji.
Składniki:
Woda, białka mleka, syrop glukozowy, sacharoza, olej roślinny (rzepakowy), składniki mineralne (chlorek potasu, cytrynian potasu, cytrynian sodu, cytrynian magnezu, tlenek magnezu, siarczan żelaza (II), siarczan cynku, siarczan manganu, siarczan miedzi (II), fluorek sodu, chlorek chromu (III), molibdenian (VI) sodu, jodek potasu, selenian (VI) sodu), emulgator (E471), aromat, skrobia, witaminy (C, E, niacyna, kwas pantotenowy, B6, A, tiamina, ryboflawina, kwas foliowy, K, biotyna, D), stabilizator (karagen), barwniki (E120, E160aii).
Sposób użycia:
Jako uzupełnienie diety: 1-3 butelki na dobę, lub jako jedyne źródło pożywienia: zgodnie z zaleceniem lekarza.
Ważne informacje:
Opakowanie:
4x200 ml
Opis
Resource Protein Smak morelowy - Jest zalecany dla dzieci powyżej 3. roku życia i dorosłych, do postępowania dietetycznego w przypadku niedożywienia, ryzyka niedożywienia i zwiększonego zapotrzebowania na białko, związanego z chorobą.